Rekrytointi

Meillä viihdytään töissä keskimäärin kuusi vuotta!

5 syytä hakea töihin Kuopion Vartiointipalveluun

1. Tulosvastuu. Meillä palkka maksetaan aikaansaannostesi mukaan.

2. Koulutus. Me teemme Sinusta asiantuntijan ja annamme Sinun kehittyä

3. Fysiikka. Meillä et rapistu. Saat ja välillä joudut pitämään itsesi kunnossa

4. Mahdollisuudet. Eteenpäin haluavaa ei estellä.

5. Verkostomme. Me tunnemme kaikki.

Missiomme on tuottaa parhaita, älykkäitä turvallisuuspalveluita. Maailma muuttuu ja me mieluummin luomme uutta, kuin takerrumme vanhaan.

 

Meillä työskennellään aloitteellisesti, rohkeasti, älykkäästi, itsenäisesti ja ryhmässä, vastuullisesti ja tuloksellisesti, toisiamme auttaen, kaikkina vuorokauden aikoina, joka päivä, kaikissa olosuhteissa.

 

Koulutamme uusista työntekijöistämme monipuolisia asiantuntijoita, jotka työskentelevät, hallinnoivat ja johtavat vartioimis-, turvasuojaus-, koulutus- ja myyntitehtäviä. Perehdytys itsenäiseen menestyksekkääseen työskentelyyn kestää yleensä noin vuoden. Yleensä itsenäinen työskentely alkaa vähitellen noin puolen vuoden kuluttua. Koulutusmenetelmänä on pakollisten kurssien lisäksi mestari-kisälli –menetelmä, jossa kokenut opastaa harjoittelijaa kädestä pitäen.

Valituiksi tulee vain pieni osa hakijoista. Jotkut ovat hakeneet meille useastikin, kun kokemusta muualta on karttunut lisää. Hakemukseen kannattaa siis panostaa ja miettiä jo etukäteen, täyttääkö kriteerit.

 

Koska toimintatapamme kehittyvät nopeasti ja jatkuvasti, emme anna painoa alan työkokemukselle. Jos olet jo alalla, emme kuitenkaan tee töitä niin kuin eilen teit. Emme myöskään ota harjoittelijoita tai työssäoppijoita.
Tullaksesi valituksi ja ennen kaikkea menestyäksesi Sinun tulee laatia erinomainen kirjallinen hakemus valokuvineen ja suosittelijoineen. On hyvä, jos saat aiempien työnantajien suosituksia. Liitä mukaan myös tiedot pituudestasi ja painostasi.

 

Lähetä kirjallinen hakemuksesi osoitteeseen

Kuopion Vartiointipalvelu Oy
Maaherrankatu 27
70100 KUOPIO

Merkitse kuoreen ”Työhakemus”

 

Mikäli hakemus johtaa jatkotoimiin, fysiikkasi ja rohkeutesi testataan, suosittelijat ja rikoshistoria tarkistetaan.

 

Ja hei, älä hae meille jos et tykkää siitä mitä äsken luit, tai jos pelkäät tulosvastuuta.