Palvelut ja tuotteet

Palvelu on se juttu!

Tekniset turvajärjestelmät ovat keskeinen osa palveluamme. Toimittamamme järjestelmät eivät ainoastaan luo sinulle turvallisuuden tunnetta, ne myös työskentelevät Sinulle.

Koulutuksemme ei ole liibalaapaa, vaan asiantuntevaa, todelliseen kokemukseen perustuvaa ja mielenkiintoisesti esitettyä.

Turvallisuuspalvelumme pitää kohteensa turvallisena. Lue lisää palveluistamme. Ota yhteyttä ja käydään turvallisuussuunnitelma ja -toimenpiteet läpi.

Tutustu palveluihimme

Valvontakamera, rikosilmoittimet

Kun yritykseesi tai kotiisi tunkeudutaan, tulee välittömästi nähdä, mitä tapahtuu ja vastata tapahtumiin nopeasti ja tehokkaasti. Kameravalvonta ja rikosilmoitin mahdollistavat nopean reagoinnin.

Kodin turvallisuus

Suojaa tärkeimpäsi: kameravalvonta ja rikosilmoitin valvovat kotiasi väsymättä. Vartijamme turvaavat kotisi ja perheesi.

Turvallisuuskoulutus

Tapahtumapaikalla olevilla henkilöillä on usein ratkaiseva merkitys vahinkojen laajuuden ja vaikuttavuuden määrään. Koulutamme henkilöstönne toimimaan oikein.

Henkivartija

Suojaamme kaikenlaisia ihmisiä, tilanteita ja tilaisuuksia.

Hälytyspalvelut

Kokonaispalvelumme pitää ennaltaestävyyden korkeana. Valvontakamerat, rikosilmoittimet, palovaroittimet ja muu teknologia valvoo sekä dokumentoi tapahtumia väsymättä.

Arvokuljetukset

Arvokuljetuksen luovuttaminen ammattilaisten tehtäväksi turvaa materiaalin onnistuneen siirtämisen, vähentää henkilöriskiä ja säästää asiakkaan resursseja.

Turvallisuussuunnittelu

Hyvällä suunnittelulla ja tehokkaalla riskienhallinnalla voidaan torjua ja minimoida paljon uhkia. Asiantuntijamme tukevat keskeisten suunnitelmien tekemisessä ja toteuttamisessa.

Rikosten paljastaminen

Kavallus- ja petosepäilyssä selvitämme puolueettomasti, onko syytä epäillä rikoksen tapahtuneen.

Aluevartiointi

Kamerat ja ilmaisimet vartioivat tilojasi väsymättä. Ilmaisusta tai hälytyksestä asiantuntijamme aktivoituu tarkkailemaan tapahtumia ja tarpeen mukaan lähetämme toisen asiantuntijan paikalle välittömästi.

Hälytyskeskuksen palvelut

Hälytyskeskuksemme käsittelee lähes reaaliaikasta tietoa kaksisuuntaisesti valvontakohteen ja -palvelun välillä. Hälytyskeskuksemme voi tarvittaessa suorittaa etäohjauksena esimerkiksi kulkuoikeuksien päivityksiä.

Ota yhteyttä

Tomi Vento 050 400 9632

Juho Järvinen 044 533 8887

Ville Niiniketo 044 338 1837

Antti Savolainen 044 774 7002

 

sähköpostit ovat muotoa : etunimi.sukunimi@kuopionvartiointipalvelu.fi