Palvelut ja tuotteet

Rauha aktiivisin toimenpitein – palvelemalla

Rakennamme useimmat palvelumme digitaaliselle alustalle, jonka avulla voimme nopeasti muodostaa tilannekuvan ja käynnistää vaikuttavan vasteen heti, ilman viiveitä. Mikäli haluat ainoastaan teknisen ratkaisun, pidämme huolen että se palvelee Sinua haluamassasi tarkoituksessa. Kaikki suunnittelijamme ovat sertifioituja.

Kouluttajamme, omat tai yhteistyökumppanin, ovat oman alansa asiantuntijoita. Keräämämme palaute ohjaa koulutusten sisältöä.

Ota yhteyttä niin käydään tilanteesi läpi. Saat oman yhdyshenkilön, joka hoitaa kaikki turvallisuusasiasi.

Tutustu palveluihimme

Valvontakamera, rikosilmoittimet

Kun yritykseesi tai kotiisi tunkeudutaan, tulee välittömästi nähdä, mitä tapahtuu ja vastata tapahtumiin nopeasti ja tehokkaasti. Kameravalvonta ja rikosilmoitin mahdollistavat nopean reagoinnin.

Kodin turvallisuus

Suojaa tärkeimpäsi: kameravalvonta ja rikosilmoitin valvovat kotiasi väsymättä. Vartijamme turvaavat kotisi ja perheesi.

Turvallisuuskoulutus

Tapahtumapaikalla olevilla henkilöillä on usein ratkaiseva merkitys vahinkojen laajuuden ja vaikuttavuuden määrään. Koulutamme henkilöstönne toimimaan oikein.

Henkivartija

Suojaamme kaikenlaisia ihmisiä, tilanteita ja tilaisuuksia.

Hälytyspalvelut

Kokonaispalvelumme pitää ennaltaestävyyden korkeana. Valvontakamerat, rikosilmoittimet, palovaroittimet ja muu teknologia valvoo sekä dokumentoi tapahtumia väsymättä.

Arvokuljetukset

Arvokuljetuksen luovuttaminen ammattilaisten tehtäväksi turvaa materiaalin onnistuneen siirtämisen, vähentää henkilöriskiä ja säästää asiakkaan resursseja.

Turvallisuussuunnittelu

Hyvällä suunnittelulla ja tehokkaalla riskienhallinnalla voidaan torjua ja minimoida paljon uhkia. Asiantuntijamme tukevat keskeisten suunnitelmien tekemisessä ja toteuttamisessa.

Rikosten paljastaminen

Kavallus- ja petosepäilyssä selvitämme puolueettomasti, onko syytä epäillä rikoksen tapahtuneen.

Aluevartiointi

Kamerat ja ilmaisimet vartioivat tilojasi väsymättä. Ilmaisusta tai hälytyksestä asiantuntijamme aktivoituu tarkkailemaan tapahtumia ja tarpeen mukaan lähetämme toisen asiantuntijan paikalle välittömästi.

Hälytyskeskuksen palvelut

Hälytyskeskuksemme käsittelee lähes reaaliaikasta tietoa kaksisuuntaisesti valvontakohteen ja -palvelun välillä. Hälytyskeskuksemme voi tarvittaessa suorittaa etäohjauksena esimerkiksi kulkuoikeuksien päivityksiä.

Ota yhteyttä

Tomi Vento 050 400 9632

Juho Järvinen 044 533 8887

 

 

 

sähköpostit ovat muotoa : etunimi.sukunimi@kuopionvartiointipalvelu.fi