Rekrytointi

5 syytä hakea töihin Kuopion Vartiointipalveluun

1. Tulospalkkaus.  Työsi on lisäarvon tuottamista asiakkaalle ja se on merkityksellistä. Sinulla on taattu peruspalkkataso. Suorittamasi työ arvostetaan lisäksi aikaansaannoksesi mukaan.

2. Koulutus. Opit kaiken olennaisen yksityisestä turvallisuusalasta laaja-alaisesti. Lainsäädäntö, toimintataktiikka, teknisten järjestelmien suunnittelu ja asennus, myynti, henkilösuojaus, hälytysvartiointi.

3. Fysiikka. Työsi edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä. Saat välineet ja keinot sen seuraamiseen ja ylläpitämiseen. Pidämme myös huolen että pysyt kunnossa!

4. Mahdollisuudet. Tässä työssä kehityt hyvin monipuolisesti.

5. Työyhteisömme ja verkostomme. Työyhteisömme on hyväntuulinen, aikaansaava ja ammattimainen. Verkostomme on laaja ja meillä kasvat osaksi sitä.

Missiomme on tuottaa parhaita, älykkäitä turvallisuuspalveluita.

 

Arvojamme ovat ammatillisuus, eettisyys ja tuloksellisuus. Suunnittelemme toimintamme ja arvioimme sitä aidosti arvopohjalta. Työlläsi täällä on tarkoitus!

 

 

Asiakasvastuullinen kenttäjohtaja hoitaa asiakassalkkuaan ja toimii vuorollaan päivystävänä kenttäjohtajana suorittaen päivystyksen valmius-, vartiointi-, asennus- ja työnjohtotehtävää. Hän työskentelee kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina, kaikenlaisissa olosuhteissa, myös vartijakoirien kanssa.

Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä, sekä kykyä ylläpitää niitä osana työtään. Vartioimistehtävissä korostuvat erilaiset hälytystehtävät ja asiakkaan koskemattomuuden suojaaminen. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimin kanssa.

Tarjoamme hyvän tulospalkan, hyvän terveydenhuollon, varusteet ja infran menestyä.

Tehtävään koulutus ja perehdytys sekä harjoittelu räätälöidään valitun henkilön kanssa. Osa koulutuksesta suoritetaan tarvittaessa oppilaitoksessa koulutus- tai oppisopimuksella.

 

Kerro hakemuksessa itsestäsi. Liitä mukaan myös tieto pituudestasi ja painostasi (Yhdenvertaisuuslaki 3 12§).

Liitä mukaan mahdolliset koulutus-, työ-, harraste- ja palvelustodistukset sekä mahdolliset suosittelijat, joihin voimme olla yhteydessä.

Arvostamme kokemusta myyntityöstä, näyttöä hyvästä tiimityöskentelykyvystä sekä monipuolisia urheiluharrastuksia.

Haastetteluprosessimme on moniosainen ja siihen sisältyy myös toimintakykytestejä.

Lähetä hakemus sähköpostilla tai kirjallisesti:

 

mika.kolehmainen@kuopionvartiointipalvelu.fi

Kuopion Vartiointipalvelu Oy
Maaherrankatu 27
70100 KUOPIO

 

Vastaamme kaikille hakijoille. Jos vastausta ei kuulu, ole meihin yhteydessä postin tai sähköpostin häiriöiden vuoksi.

Soveltuvat hakijat kutsutaan pääsykokeeseen ja/tai haastatteluun.

Työ ja koulutus alkavat sovitusti.